Iklan Billboard 970x250

Cleopatra Stratan Nunta | Imagini De Poveste De La Nunta Cleopatrei Tortul A Fost O Inimă Imensă Dansul Mirilor De Vis Iar Pavel Stratan Un Socru Fericit

Iklan 728x90

Cleopatra Stratan Nunta | Imagini De Poveste De La Nunta Cleopatrei Tortul A Fost O Inimă Imensă Dansul Mirilor De Vis Iar Pavel Stratan Un Socru Fericit

Deși erau presați permanent de întrebările presei Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să țină secretă ziua nunții lor aproape până în ultimul moment. Cleopatra Stratan și Edward Sanda soț și soție din 14 august s-au cununat religios o săptămână mai târziu la Chișinău în prezența familiei.


Totul Despre Nunta Cuplului Cleopatra Stratan și Edward Sanda Moment Emoționant Intre Mireasă și Tatăl Ei Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Ce imagini au fost postate pe net Fotografiile pe care ei le postează în mediul online atrag de fiecare dată atenția iar de această dată au reușit.

Cleopatra stratan nunta. Cei doi și-au unit destinele după un an de relație și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat cel mai fericit eveniment din viața lor într-o locație romantică pe malul lacului Snagov. Cleopatra Stratan și Edward Sandu s-au căsătorit.

În timp ce fiica lui Pavel Statan era la Chișinău ocupată cu studiile sale iubitul său se ocupa de zor de cariera sa muzicală în capitală. Cleopatra stratan și edward sanda s-au căsătorit. Cleopatra și Edward au anunțat și data nunții sâmbătă 14 august iar în imaginile video avem ocazia să o vedem pe Cleo într-o superbă rochie de mireasă ca de prințesă iar pe viitorul ginere într-un costum impecabilDe asemenea în videoclip cu ochii în lacrimi de emoție apare și socrul mic Pavel Stratan tatăl Cleopatrei cel.

Printre invitați la nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan s-au. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Cleopatra Stratan a publicat pe contul de Instagram o imagine alături de partenerul său însă ținutele lor au atras toată atenția.

Cleopatra Stratan fabuloasă într-o rochie albă cu spatele gol. Pe 6 octombrie Cleopatra Stratan a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani iar iubitul ei Edward Sanda a surprins-o cu un gest impresionant și a cerut-o de soție pe aleasa inimii sale. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta pe 14 august și și-au ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat prin intermediul rețelelor de socializare.

Mama Cleopatrei Stratan s-a. Cei doi artiști au găsit o modalitate inedită de a anunța evenimentul împărtășind totul cu fanii lor de pe conturile de socializare. Rochia mulată și scurtă i-a lăsat la vedere picioarele lungi și bronzate.

În urma căsătoriei dintre Cleopatra Stratan și Edward părerile au fost împărțite când a venit vorba despre mariajul celor doi. Păreri împărțite despre nunta cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan. În imaginile video avem ocazia să o vedem pe Cleo într-o superbă rochie de mireasă.

Mama artistei a fost cea care a atras atenția la ceremonia religioasă mai ales că aceasta apare extrem de rar în spațiul public. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios astăzi 14 august. Nunta simplă discretă și restrânsă a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor care au mustrat-o pe solistă pentru că a les simplitatea nu opulența.

Cu greu a reușit să-și ascundă emoțiile în timp ce-și ținea de braț fiica. Deși încă au vârste fragede Cleopatra Stratan și Edward Sansa sunt convinși că își vor petrece restul vieții împreună și abia așteaptă să se căsătorească. Așa trebuia să te îmbraci la nunta ta 02.

Nunta cleopatra stratan pavel stratan rochie de mireasa edward sanda. Vor să se mute împreună și să își întemeieze o familie. 15 August 2021.

Marele eveniment a avut loc azi-noapte iar fiica lui Pavel Stratan in varsta de 18 ani a fost in culmea fericirii alaturi de talentatul cantaret Edward S. Sunt printre cei mai îndrăgiți. Cleopatra Stratan 18 ani și Edward Sanda 24 de ani s-au căsătorit civil pe 14 august 2021 în București iar religios pe 22 la.

Recent artistul a vorbit despre nunta care va. 14 August 2021. Vedetele au planuri serioase de viitor după ce vor face nunta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat deja împreună. Un impediment pe care Cleopatra și Edward l-au întâmpinat în relația lor a fost distanța căci cei doi îndrăgostiți au locuit în orașe diferite. Fanii au reacționat imediat.

Când se mărită Cleopatra Stratan. De câteva luni Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să își arate fericirea pe rețelele de socializare. Și asta din cauza vârstei fragede pe care o are Cleopatra care a.

Interpretul a postat prima imagine cu el și Cleopatra soția lui. Au fost familiile rude prieteni apropiați dar și colegi de breaslă de-ai mirilor printre care i-am recunoscut pe Randi și pe fratele său pe Doinița Oancea Codruța Sanfira Stoica Mario producător muzical Anastasia. Primele imagini de la nunta artiștilor Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt încă din prima clipă. Primele imagini de la nunta artiștilor Citeste mai mult despre. Ce doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu în acest weekend la Chișinău.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda nunta atipica mînSunt tineri frumoși celebri și se iubesc precum doi adolescenți. Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda. Cleopatra Stratan 18 ani și Edward Sanda 23 de ani și-au primit cei aproximativ 100 de invitați la Lagoo Snagov un centru de evenimente din județul Ilfov.

Sorinel Puștiu fotografii virale alături de Klaus Iohannis. Tatăl Cleopatrei Stratan a îmbrăcat un costum închis la culoare pe sub care a adăugat o cămașă albă. Instagram Vreau să ne iubim cel puţin o veşnicie îşi promit Cleo și Edward în videoclipul piesei cu același nume unde apar în ipostaze emoţionante versurile şi linia melodică fiind create de ei.

Primele imagini de la nunta celor doi. Cleopatra Stratan Edward Sanda nunta. Bucurie mare pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Cu puțin înainte de nunta lor Cleopatra și Edward au dat publicității o. Cleopatra Stratan divertisment Edward Sanda muzica vedete Autor. Evenimentul religios a avut loc alături de membrii familiei și prietenii apropiați.

By admin On sept. Cleopatra Stratan 18 ani si Edward Sanda 24 de ani au luat prin surprindere pe toata lumea cu povestea lor de dragosteIn fotografia din biserica apare si sotia lui Pavel Strata Rodica mama Cleopatrei fiind o prezenta extrem de rara la evenimentele mondene. Cleopatra stratan Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda.

Roxana Nemeș cea mai îndrăzneață mireasă. Edward Sanda și Cleopatra Stratan detalii surprinzătoare despre nuntă. Se pare că cei doi sunt mai fericiți ca oricând de vreme.

După cununia civilă din 14 august Cleopatra Stratan și Edward Sanda au organizat o petrecere simplă dar foarte frumoasă pentru rude prieteni și colegi de breaslă iar cununia religioasă care a avut loc cu o săptămână mai târziu la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla din Chișinău doar în prezența părinților. Totodată prin intermediul postării aceasta și-a dorit să dezvăluie faptul că nunta va avea loc pe 14 august. Prima imagine de la nunta Cleopatrei Stratan.

Cleopatra și Edward au devenit o familie și în acte.


Cleopatra Stratan și Edward Sanda S Au Căsătorit Imagini De La Cununia Civilă


Cleopatra Stratan și Edward Sanda Imagini De La Nunta De Poveste Pavel Stratan Un Socru Mic Emoționat


Prima Poză Cu Cleopatra Stratan Mireasă Solista S A Măritat La 18 Ani Cu Edward Sanda Avem Toate Detaliile De La Nuntă Click Mobile


Cleopatra Stratan S Strange Decision After Marriage Edward Sanda Confirmed The World Has Got Used To It


Cum Au Arătat Pavel și Rodica Stratan La Nunta Cleopatrei Cu Edward Sanda Cei Doi Au Strălucit La Cununia Fiicei Lor Antena 1


Cleopatra Stratan și Edward Sanda Imagini De La Nunta De Poveste Pavel Stratan Un Socru Mic Emoționat


Imagini De Poveste De La Nunta Cleopatrei Tortul A Fost O Inimă Imensă Dansul Mirilor De Vis Iar Pavel Stratan Un Socru Fericit Click Mobile


Ce A Dezvăluit Cleopatra Stratan Despre Nunta Cu Edward Sanda Verdict Ro


Totul Despre Nunta Cuplului Cleopatra Stratan și Edward Sanda Moment Emoționant Intre Mireasă și Tatăl Ei Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Distractie Pe Cinste Nunta Cleopatra Stratan Si Edward Sanda Surpriza Lui Pavel Stratan Youtube


Edward Sanda și Cleopatra Stratan Pregătiți De Nuntă Care Este Data Stabilită Pentru Ziua Cea Mare Monden


Cleopatra Stratan și Edward Sanda Imagini De La Nunta De Poveste Pavel Stratan Un Socru Mic Emoționat


Cum Au Arătat Pavel și Rodica Stratan La Nunta Cleopatrei Cu Edward Sanda Cei Doi Au Strălucit La Cununia Fiicei Lor Antena 1


Surpriza Pe Care A Avut O Cleopatra Stratan La Nunta Cu Edward Sanda Ce A Făcut In Această Dimineață Exclusiv Impact


Prima Poză Cu Cleopatra Stratan Mireasă Solista S A Măritat La 18 Ani Cu Edward Sanda Detalii De La Nuntă


Imagini De Poveste De La Nunta Cleopatrei Tortul A Fost O Inimă Imensă Dansul Mirilor De Vis Iar Pavel Stratan Un Socru Fericit


Pro Tv Cleopatra Stratan S Mother Rodica Stratan Discreetly Appeared At Her Daughter S Wedding


Cleopatra Stratan și Edward Sanda Imagini De La Nunta De Poveste Pavel Stratan Un Socru Mic Emoționat


Cleopatra Stratan și Edward Sanda Imagini De La Nunta De Poveste Pavel Stratan Un Socru Mic Emoționat

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post

Iklan di bawah Postingan